Türkiye'nin kurtuluş reçetesi MHP'dir

05:17:51 | 2024-05-04
Gökalp Şentürk
Gökalp Şentürk       [email protected]

TÜRKİYE'NİN KURTULUŞ REÇETESİ MHP'DİR...

55-Yıllık şerefli bir geçmişe sahip olan MHP, rüzgara göre yön değiştiren davlumbazların ortaya koyduğu hokkabazlıklarla yıkılmaz! 

Yakın siyasi tarihimizde mihenk taşı olmuş, ülkemizin ve milletimizin en sancılı kritik dönemeçlerinin yol göstericisi olan ülkemizin ve milletimizin istiklal ve istikbalinin garantisi MHP Lideri Sayın Sayın Devlet Bahçeli'dir.

Öngörüsü ve belirleyiciliği, iç ve dış tehditlerle ülkemizi kuşatılmaya çalışanların oyunlarını, tezgahlarını ve ihanetlerini bozmuştur. Gerçekleri çekinmeden konuşacağız. Taki söylediğimiz sözler hedefine varıncaya kadar. 

Bilge Liderimiz kararlı duruşunu aynen devam ettirmektedir. Liderimiz bizim için çok önemlidir, çok değerlidir. Tüm dava arkadaşlarımız müsterih olsunlar. Allah, inanlarla beraberdir...

Dün senin sayende biryerelere gelenler, bugün sana karşı vefasızlık ve nankörlük yaparak kendilerini pazarlamaya çalışıyorlar. Varsın pazarlasınlar. Çünkü pazarda mal çok...

Beş vakit Ezanlar var Müslümanı Cennete çağıran... Birde Devlet Bahçeli var Millete hakikati haykıran. Gerisi, hile, hurda ve yalan!

Bozkurt işareti yapmak ilk bakışta kimseyi MHP'li, Ülkücü yapmaz; ama en azından dürüst ve içtense milli ve yerli olduğunu kanıtlar. Biz çok gördük Bozkurt işareti yapanı! Bu sahtelerin amacı MHP'ye kalleşlik yapmak için birbirleriyle yarışıyorlar...

Yılmadık, yıkılmadık, korkmadık, kaçmadık, Liderimize sonuna kadar bağlıyız. Herkesin gönlünde olan biri vardır eyvallah saygı duyarız.. Bizimde gönlümüzdeki aslanda Devlet Bahçeli'dir..

Hiç bir gücün önünde eğilmedin. Şov peşinde koşmadın. Bilgi vicdan ve dürüstlük dedin. Dünde bugünde davasından sapmayan Adam gibi adam Lider gibi lider Devlet Bahçeli...

Lastik gibi eğilip bükülenlere inat, Liderimizin yanında adam gibi dim dik duracağız. Samimiyet; Yüreklerin konuştuğu bir dildir. Buna ise çoğu yüreğin gücü yetmez. Doğru her daim doğrudur... Her daim inandıklarımızın yanında olduk ve yine inandıklarımızın yanındayız.

Kim ne derse desin, Kim ne konuşursa konuşsun, Kim ne söylerse söylesin, Kim ne düşünürse düşünsün Hareketin Lideri Devlet Bahçeli'dir. 

Şerefli bir insanın şerefsiz olmayacağı gibi, Şerefsiz bir insanın şerefli olabilmesi de mümkün değildir. Bu davanın şerefli insanları şerefli liderlerinin yanındadır!...

MHP Bu Ülkenin son ve tek şansıdır. Türkiye'nin çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, milletin tek ve son ümidinin MHP olduğu bir gerçektir. 

MHP'nin iktidarında, Terörün kökü kazınılacaktır. Yolsuzluk yapan kim olursa olsun yakasına yapışıp hakimin ve savcının önüne çıkartılacaktır.

Gökalp Şentürk




ETİKET :  

Tümü